Unutulan çantadan plaj havlusu çıktı

ANTALYA'da, plajdan çıkan Mehmet Yıldız'ın bankın yanında unuttuğu çanta, paniğe neden oldu. Polisin çantayı incelediği sırada gelen Yıldız, "Bu durumun yaşanacağı aklıma geldi ve hemen çantamı almaya geldim" dedi.

11 Haziran 2019 Salı 10:25
Unutulan çantadan plaj havlusu çıktı

Olay, Muratpaşa ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Bir bankın yanındaki çantayı görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, caddeyi yaya trafiğine kapattı. Çantayı incelemesi uzman ekip beklenirken çantanın sahibi Mehmet Yıldız, koşarak olay yerine geldi. Çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen Yıldız, "Arkadaşlarımla plajdan çıktık. Bir süre burada oturduk. Giderken çantamı unutmuşum. Eve gidince çantanın olmadığını fark ettim. Unuttuğum yerde böyle bir durum yaşanacağını tahmin ettiğim için taksiye binerek hızlıca geldim" dedi.

Kontrol edilen çantadan yiyecek ve plaj havlusu çıktı. Polis tutanak tutup çantayı Yıldız'a teslim ettikten sonra, cadde yeniden yaya trafiğine açıldı.

Anahtar Kelimeler:
Muratpaşaçanta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.