Teknede 13 İranlı kaçak göçmen yakalandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, bir teknede, İran uyruklu 13 kaçak göçmen yakalandı.  Organizatörlük yaptığı belirlenen aynı ülke vatandaşı 2 şüpheli gözaltına alındı.

13 Eylül 2021 Pazartesi 15:20
Teknede 13 İranlı kaçak göçmen yakalandı

ANTALYA, (DHA)-

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince, müşterek yapılan operasyonda, Manavgat'ın Taşağıl Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında bir tekneye baskın düzenlendi. Teknede İran uyruklu 10 erkek, 2 kadın ve 1 çocuk olmak üzere 13 kaçak göçmen yakalandı. Olayla ilgili nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na bilgi verilip alınan talimat doğrultusunda, organizatörlük yaptıkları tespit edilen İran uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

'PASAPORTUMUZ VAR GEZMEYE GELDİK'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir teknede yakalanan İran uyruklu 13 kaçak göçmen, balıkçı barınağında bağlı olan tekneden tek tek çıkarılırken, aralarından Türkçe bilen biri, jandarmanın, "Hepsinin pasaportu var mı?" sorusuna "Var, var" diye cevap verdi. Pasaportların nerede olduğunu soran görevliye, "(Sahil Güvenlik teknesini kastederek) Polis teknesinde aldılar" diyen kişi, neden geldiniz sorusuna ise "Gezmeye geldik" yanıtını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.