'Tatilde cinsel saldırı' iddiasına beraat

ANTALYA'ya tatil için gelen Meryem U.'ya (29) cinsel saldırıda bulundukları iddia edilen 2 iş insanı tutuksuz yargılandıkları davada beraat etti. 

18 Kasım 2020 Çarşamba 12:49
'Tatilde cinsel saldırı' iddiasına beraat

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)-

Meryem U. geçen yıl tatile geldiği Antalya'da cinsel saldırıya uğradığını öne sürdü. Sosyal medya hesaplarından da 'Beni yalnız bırakmayın' çağrısı yaptı. Başlatılan soruşturma kapsamında iş insanları Ç.U. ve B.T., tutuklandı. Haklarında Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan 2 sanık, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra adli kontrol şartıyla tahliye edildi. 

SAVCI BERAAT İSTEDİ

Davanın dün görülen karar duruşmasında, tutuksuz sanıklar Ç.U. ve B.T. ile taraf avukatları hazır bulundu. Cumhuriyet savcısı, mütalaasında, sanıkların cezalandırılmasına yönelik yeterli delil bulunamadığını bildirerk, beraat kararı verilmesini istedi.

Sanık avukatları da mahkemeye 2 fotoğraf sunarak, “Fotoğraflarda görüldüğü üzere müvekkillerimiz şikayetçilerle kendi istekleriyle beraber olmuştur. Ortada suç yoktur. Beraatlarini istiyoruz" dedi. Sanıklar da son sözlerinde suçsuz olduklarını, kimseye cinsel saldırıda bulunmadıklarını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanıklar Ç.U. ve B.T.'yi delil yetersizliğinden beraat ettirdi. 2 iş insanı ve avukatları, geç de olsa adaletin yerini bulduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.