Şüphe üzerine durdurulan adamın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu

Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’nde jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurularak aranan kişinin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 19 adet MKE yapımı 7,65 mm çapında fişek ele geçirildi.

25 Kasım 2021 Perşembe 15:03
Şüphe üzerine durdurulan adamın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu

ANTALYA (İHA) -
Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Güney Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol noktasında bugün saat 12:50 sıralarında bir araçta yapılan kimlik kontrolünde, şüpheli hareketlerde bulunan F.C.araçtan indirilerek üst araması yapıldı. 
Yapılan üst aramasında; 1 adet ruhsatsız tabanca ve kutu içerisinde 16 adet, şarjörde 3 olmak üzere toplam 19 adet MKE yapımı 7,65 mm çapında fişek ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak nöbetçi cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı duyuruldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.