Suç örgütü liderinin cenazesi morgdan alındı

Antalya’da bir otelde yemek yediği sırada başından silahla vurularak öldürülen “Loti Quli” lakaplı Nadir Salifov (48) cenazesi, yakınları ve arkadaşları tarafından morgdan alındı.

21 Ağustos 2020 Cuma 11:26
Suç örgütü liderinin cenazesi morgdan alındı

Suat Metin - Huriye Ferah Vanlı - Ferhat Metin
ANTALYA (İHA) -
Olay, dün gece saat 00.00’da Boğazkent turizm merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nadir Salifov (48) bulunduğu otelde yemek yediği arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayarak, başından vuruldu. Tek kurşunlar kanlar içinde yere yığılan Salifov için hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybeden mafya liderinin cesedi, özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Azeri asıllı Salifov'u başından vuran şüpheli, Antalya-Denizli kara yolunda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Salifov’un yakınları, cenazeyi almak için Antalya Adli Kurumu morguna geldi. Üzgün görülen Salifov’un yakınları, cenazeyi teslim aldı. Salifov’un kuzeni Bahtiyar Muradov, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Türk devleti mutlaka faillerini bulacaktır. Vuran da gözaltında, şoför de gözaltında. Başka bir şey konuşmak istemiyoruz” dedi.
Loti Quli” lakaplı Nadir Salifov’un cenazesi, defnedilmek üzere İstanbul’a götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.