Saatlerce aynı yerde oturan şahıs polisi alarma geçirdi

- Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yaklaşık 5 saat boyunca aynı yerde oturan kişi, polis ekiplerini alarma geçirdi. Şahıs sağlık ekipleri tarafından alınarak kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

15 Ağustos 2021 Pazar 13:36
Saatlerce aynı yerde oturan şahıs polisi alarma geçirdi

Cemal Turan Kaya  
ANTALYA (İHA)
Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerine, çevre yolunda bir şahsın yerde oturduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden polis ekipleri, yerde oturan Ümran Aktaş başında kan görünce 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Manavgat’ta bir otelde bulaşıkçı olarak çalıştığını ve eve giderken başının dönmesi sonucu yol kenarındaki bir direğe çarptığını ifade eden Ümran Aktaş, yaklaşık 5 saat boyunca yol kenarında oturduğunu, daha önce gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesini kabul etmediğini dile getirdi. 

"Ne olduysa bir anda kafam küt diye demire geldi" 
Yaşadığı olayı anlatan Ümran Aktaş, “Ya şuradan yürüyerek geliyordum. Başım döndü, şuradaki demire vurdum kafamı. Akşamüstü oldu olay. Ambulans arabası geldi. Beni götüreceklerdi ben istemedim. Geze geze geliyordum. Ne olduysa bir anda kafam küt diye demire geldi. İşten çıkmıştım eve gidiyordum. Benim hiç hastalığım yok ansızın nasıl oldu da oraya vurdum bilmiyorum. 5 saat etmiştir bilmiyorum valla" dedi. Yaşlı adam, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.