Polisi alarma geçiren mesaj

ANTALYA'da çocuklarına cep telefonuyla mesaj atıp, intihar edeceğini söyleyen Celal S. (65) polisi alarma geçirdi. Kendisini eve kilitleyen Celal S. polisin 2 saatlik çalışması sonucu ikna edildi.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 11:46
Polisi alarma geçiren mesaj

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1050 Sokak’taki bir binanın 2'nci katında meydana geldi. Zihinsel engelli oğluyla birlikte yaşayan Celal S., diğer çocuklarına cep telefonunda tabancayla intihar edeceğine dair mesaj attı. Mesajı gören çocukları, polise haber verdi. Kısa sürede adrese giden ekipler, kendisini eve kapatan Celal S.'yi ikna etmek için çalışma başlattı. Özel Harekat Polisleri de olay yerine çağrıldı. Celal S.'nin diğer 4 çocuğu da eve geldi Polis, sokağı trafiğe kapatırken, çevredeki vatandaşlar balkonlara çıkıp, cep telefonlarıyla görüntü çekmeye çalıştı.

Özel Harekat polisleri koç başıyla birlikte apartmana girdi. Polislerin kapı önünde 2 saat süren ikna çabaları üzerine, Celal S., kapıyı polislere açtı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği Celal S. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Manavgat Adliyesi'nden emekli olan ve 1,5 ay önce beyin ameliyatı geçiren Celal S.'nin, tabancasını daha önce emniyete hibe ettiği öğrenildi. Celal S.'nin zihinsel engelli oğlunun ise olay sırasında diğer kardeşlerinin yanında olduğu bildirildi.

Son Güncelleme: 29.07.2020 11:50
Anahtar Kelimeler:
AntalyaPolisAlarm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.