Plastik fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Çok sayıda ekibin fabrika içerisinde soğutma çalışması devam ediyor.

23 Temmuz 2021 Cuma 02:08
Plastik fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

Ertuğrul Gün - Akif Yılmaz  
ANTALYA (İHA) -
Yangın Antalya OSB 1. kısımda bulunan plastik fabrikasında saat 23:30 sıralarında çıktı. Ağırlıklı olarak plastik kasa üretimi yapan fabrikanın depo olarak kulandığı binada başlayan ve çıkış nedeni hakkında henüz net bilgiye ulaşılamayan yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve OSB itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye, yangının çevre fabrikalara da sıçramasını önlemek için yoğun çaba harcadı. Fabrikada çalışan bulunmadığı için yaralanan ya da dumandan etkilenen kimse olmadığı öğrenildi. Yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Çok sayıda ekibin fabrika içerisindeki soğutma çalışması devam ediyor. Yangının çıkış nedeni itfaiye ekiplerinin hazırladığı rapor sonrası netlik kazanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.