Otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

06 Mart 2020 Cuma 15:25
Otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı


Arif Kaplan
ANTALYA(İHA)
Kaza, Manavgat-Akseki D-695 kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akseki istikametinden Manavgat'a seyir halindeki Yaşar Demirci’nin kullandığı 40 AP 015 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelmekte olan Muhammet Yaşar’ın kullandığı 07 B 3018 plakalı kamyona çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Yaşar Demirci ile otomobilde yolcu olarak bulunan eşi Atanur Demirci yaralandı. Vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 66 yaşındaki Atanur Demirci yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.


Kazanın ardından yaklaşık 30 dakika trafiğe kapatılan Antalya-Konya D-695 kara yolu araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.


Son Güncelleme: 06.03.2020 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.