OLAY YERİNDE BIÇAK, BALTA, ÇAPA

ANTALYA'da, cenazeye katılmama nedeniyle aralarında 6 aydır husumet bulunan iki aile üyelerinin yol ortasındaki kavgasında Huni Karadeniz öldü, 5 kişi de bıçakla yaralandı.

16 Temmuz 2020 Perşembe 10:59
OLAY YERİNDE BIÇAK, BALTA, ÇAPA

Hasan ALAYBEYOĞLU/ANTALYA, (DHA)-

Olay saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Kütükçü Mahallesi Kütükçü Köprüsü önünde meydana geldi. Cenazeye katılmama nedeniyle 6 aydır aralarında husumet bulunan iki ailenin üyeleri, akşam saatlerinde yol ortasında karşılaştı. Taraflar birbirlerine taş, sopa, çaba, balta ve bıçakla saldırdı. İki aileden 12 kişinin katıldığı kavgada, Huni Karadeniz yaşamını yitirdi. R.G., V.G., F.G., M.K. ve S.K. ise bıçakla yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Huni Karadeniz'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, 5 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan F.G.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDE BIÇAK, BALTA, ÇAPA

Kavgaya karışanlardan 4’ü polis tarafından gözaltına alınırken, olay sonrası kaçan C.K. ve E.K.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, 3 adet bıçak, 5 adet kazma sopası, 1 adet balta ve 1 adet çapa ele geçirildi.

CENAZEYE KATILMAMA HUSUMETİ

Taraflar arasındaki husumetin, 6 ay öncesine dayandığı ortaya çıktı. Olaydan 6 ay önce C.K.’nin kardeşi E.K’nin öldürüldüğü, diğer aile üyelerinin cenaze törenine katılmaması nedeniyle taraflar arasında husumet oluştuğu kaydedildi.

Son Güncelleme: 16.07.2020 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.