Motosiklet üzerinde ayağa kalkan sürücüye 1483 lira ceza

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde motosiklet sürücüsünün ayağa kalkarak tehlikeli şekilde ilerlediği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kimliği tespit edilemeyen sürücüye plaka üzerinden toplam 1483 TL ceza uygulandı.

09 Eylül 2021 Perşembe 09:35
Motosiklet üzerinde ayağa kalkan sürücüye 1483 lira ceza

Ceren ŞAHİN/ALANYA (Antalya), (DHA)

Alanya'da Güllerpınarı Mahallesi'nde bugün çekilen görüntülerde kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, kullandığı 07 AGU 262 plakalı motosikletiyle akrobatik hareketler yaparak ilerledi. Hem kendi canını hem de trafik güvenliğini hiçe sayan sürücünün tehlikeli motosiklet kullandığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Motosikletin üzerinde ayağa kalkan sürücünün bir ayağını geriye doğru uzattığı ve elleriyle de gidonu tutarak ilerlediği anlar yer aldı.

Aynı sürücünün 2 Eylül'de D-400 karayolu üzerinde akan trafik arasında benzer şekilde ilerlediği anlar da bir başka vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bu görüntüde de motosikletiyle yine ayağa kalkan sürücünün bu kez bir ayağını ön tarafa uzattığı ve elleriyle de gidonu tutarak, hızlı şekilde ilerlediği anlar yer aldı. Tehlikeli şekilde araç kullanan sürücüye, her iki olay nedeniyle plakası üzerinden toplam 1483 TL ceza uygulandığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.