Motosiklet sürücüsü otobüsün altında kalıp öldü

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde dengesini kaybederek yola düşen motosiklet sürücüsü S.G. (38), halk otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti.

15 Ağustos 2021 Pazar 11:38
Motosiklet sürücüsü otobüsün altında kalıp öldü

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) –

Kaza dün saat 15.30 sıralarında Mahmutlar Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 07 HFP 31 plakalı motosiklet sürücüsü S.G. (38), karşı yönden gelen halk otobüsünü görünce bir anda dengesini kaybederek düştü. Bir anda yola savrulan S.G., karşı yönden gelen S.K.'nın (59) kullandığı 07 NDK 66 plakalı halk otobüsünün altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, yaralı motosiklet sürücüsü Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. S.G., doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

Öte yandan kaza anı hem halk otobüsündeki hem de bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.