Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 29.41 gram eroin ele geçirildi.

30 Ekim 2019 Çarşamba 13:34
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalar sürdürüldü. Geçen pazar günü D-400 karayolunda şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde bulunan M.A.T. ve A.A.'nın kimlik kontrolleriyle otomobilde ve şüphelilerin üzerinde arama yapıldı.

Arama sonucunda şüpheli A.A.'nın iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette 2 paket halinde 29.41 gram eroin ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 925 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında 'uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak', 'uyuşturucu madde kullanmak/bulundurmak' suçlarından adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.