Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

MANAVGAT İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince yapılan operasyonda, bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, A.D. tutuklandı.

22 Ekim 2019 Salı 10:51
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Örnek Mahallesi'nde bir sokakta durdurdukları A.D.'nin üzerinde yaptığı aramada 2 paket halinde 5,99 gram esrar, Ö.S.'nün üzerinden ise 2 paket halinde 5,54 gram esrar ele geçirdi. Şüphelilerden A.D.'nin evinde yapılan aramada ise valizdeki 10 kavanoza gizlenmiş vaziyette toplam 1213 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' ve 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak/Kullanmak' suçlarından adli işlem yapıldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.D. tutuklanırken, Ö.S. ise serbest bırakıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.