Kurtlar ağılı bastı!

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde ağıla giren kurtlar 25 koyunu parçaladı, 8 koyunu yaraladı, 5 kuzuyu da dere yatağında parçalayarak yedi.

31 Ağustos 2021 Salı 15:28
Kurtlar ağılı bastı!

(Antalya), (İHA)-

Korkuteli'ne bağlı Kevzer Mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında Ramazan Demirayak'a ait ağıla giren kurt sürüsü, 25 koyunu parçaladı, 8'ini ise yaraladı. 5 kuzuyu da alıp kaçan kurtlar, götürdükleri dere yatağı içinde parçalayarak yedi. Yaklaşık 45- 50 bin lira zararı olduğunu söyleyen Demirayak, sabaha karşı köpeklerin havlaması üzerine ağıla girdiğini anlatarak, "İçeri girdiğimizde 25 koyunumuz telef olmuştu. Kurt tellerin altından toprakları kazarak içeri girmiş. 25 hayvanın iç organlarını çıkarmış. 5 kuzuyu da dere içinde parçalayarak yemiş" diye konuştu.

Tek geçim kaynaklarının hayvancılık olduğunu belirten Demirayak, zorlu şartlarda emek verdikleri sürünün kurtlar tarafından telef edildiğini, mağduriyetlerinin çok büyük olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.