'Komşu cinayeti' davasında müebbet istendi

ANTALYA'da iki yıl önce eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği komşusu Bayram Kır'ı (38) sokak ortasında tabancayla öldüren Celil Dumanlı'nın (52) 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davada, ömür boyu hapsi istendi.

04 Şubat 2021 Perşembe 11:19
'Komşu cinayeti' davasında müebbet istendi

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)
Kentte 6 Ekim 2019 tarihinde, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği komşusu Bayram Kır'ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren Celil Dumanlı'nın yargılanmasına devam edildi. Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Dumanlı, tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katılırken, Bayram Kır'ın eşi, kızı ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Duruşmada ifade veren Celil Dumanlı, Bayram Kır ile eşinin ilişkisi olduğunu ileri sürerek, bu olay nedeniyle hayatının alt üst olduğunu söyledi. Cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasında, sanığın iddianamede belirtildiği gibi 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Duruşma, sanık avukatının mütalaaya karşı savunma için süre istemesi nedeniyle ertelendi.

Bir önceki duruşmada ifade veren Celil Dumanlı'nın eşi S.D. ise eşi ile şiddetli geçimsizlik yaşadığını, öldürülen Bayram Kır'la hiçbir şekilde telefonla veya yüz yüze görüşmediğini belirterek, eşini yalanlamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.