Kaza sonrası oğlunun üzerindeki kanı suyla temizledi

ANTALYA'da, Fevzi Ak’ın kullandığı otomobil, plakası alınamayan otomobilin sıkıştırması sonucu kaza geçirdi. Kazada 2 kişi yaralandı. Fevzi Ak, vücudunun çeşitli yerlerine kan sıçrayan 3 yaşlarındaki oğlunun üzerini suyla temizledi.

06 Eylül 2021 Pazartesi 14:08
Kaza sonrası oğlunun üzerindeki kanı suyla temizledi

ANTALYA, (DHA)-

Kaza, saat 21.00 sıralarında Düdenbaşı Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Fevzi Ak, 07 CFS 64 plakalı otomobiliyle Akdeniz Üniversitesi istikametinde seyir halindeyken, iddiaya göre  plakası alınamayan siyah renkli bir otomobilin sıkıştırması sonucu aracın kontrolünü yitirdi. Otomobil refüje çıktıktan sonra yan yolda durabildi. Kazayı görenler durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan Fevzi Ak'ın eşi Nesli Ünal Ak ile Hamdiye Tülcan'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye götürdü.

ÜZERİNDEKİ KANI SUYLA TEMİZLEDİ

Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, otomobilde 5 kişinin olduğu ve 3 yaşlarındaki erkek çocuğun korktuğu dikkati çekti. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kazadan yara almadan kurtulduğu belirlenen çocuğun bacaklarına ve vucudunun çeşitli yerlerine sıçrayan kanı ise babası su ile temizledi. 

Son Güncelleme: 06.09.2021 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.