Kaybolan koyunları jandarma buldu

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde yaşlı çiftin Kurban Bayramı için beslediği kaybolan 4 koyununu jandarma bularak teslim etti.

26 Mayıs 2020 Salı 13:24
Kaybolan koyunları jandarma buldu

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) -

Olay, saat 05.00 sıralarında Güney Mahallesi, Nohutyeri mevkiinde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan İbrahim Tuncer (78) ve eşi sabah kalktıklarında koyunlarını beslemek için evin yanında bulunan, tel örgüyle çevrili ağıla gitti. Çift, ağılın kapısının açıldığını ve içerdeki 4 koyunun olmadığını görünce çalınmış olabileceği düşüncesiyle jandarmaya bildirdi.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Güney Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine olay yerine giderek çalışma başlattı. Kayıp koyunların bulunması için arama çalışması yapan jandarma ekipleri, hayvanların ağıl kapısından çıkarak ormanlık alanda otladığını, hırsızlık olayı olmadığını belirledi. Jandarma Tuncer'in evine yaklaşık 3 km uzaklıkta ormanlık alanda kaybolan 4 koyunu bularak teslim etti. İbrahim Tuncer, hayvanların bulunmasından dolayı jandarmaya teşekkür etti.

Jandarma, bölgede bulunan hayvan sahiplerini ağılların kapısını kilitlemeleri ve hayvanların başıboş bırakılmaması konusunda uyardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.