Kavgayı görüp gelen bahçıvanı döverek öldürdü

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, durdurduğu motosikletliye saldıran Özgür Ş. (36), kavgayı görünce gelen sitenin bahçıvanı Ali Osman Kayan'ı (72) da darbetti. Kayan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alkollü olduğu iddia edilen Özğür Ş. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:15
Kavgayı görüp gelen bahçıvanı döverek öldürdü

Olay, dün gece saatlerinde, Göynük Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen  Özgür Ş., Kemer Belediyesi'nde çalışan Nihat Gökkılıç'ı (49) motosikletiyle ilerlerken durdurdu.

Özgür Ş., bir anda Nihat Gökkılıç'a saldırdı. Bir süre Özgür Ş. tarafından darbedilen Gökkılıç, elinden kurtulup, olay yerinden kaçtı. Bu sırada, olayı gören site bahçıvanı Ali Osman Kayan, Özgür Ş.'nin yanına gidip, kavganın nedenini sordu. Özgür Ş., bir anda Kayan'a yumruk attı. Kayan sitenin önündeki su kanalına yüzüstü düştü. Özgür Ş. bu sırada Ali Osman Kayan'ı yerde tekmeledi.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen jandarma, Özgür Ş.'yi gözaltına aldı. Kayan'ı da su kanalından çıkaran ekipler, yaptıkları kontrolde kalbinin durduğunu belirledi. Sağlık ekiplerince yaklaşık yarım saat kalp masajı ve suni solunum yapılan Ali Osman Kayan'ın duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Kayan, ambulansla Antalya'daki hastaneye gönderildi. Tedaviye alınan Kayan, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ali Osman Kayan'ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarmanın gözaltına aldığı Özgür Ş.'nin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Özgür Ş.'nin yumrukladığı Nihat Gökkılıç ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Vücudunda ve yüzünden morluklar olduğu tespit edilen Nihat Gökkılıç, tedavisinin ardından jandarmaya giderek Özgür Ş. hakkında şikayetçi oldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Antalya'nın Kemer ilçesinde, durdurduğu motosikletliye saldıran, bu sırada olayı görüp yanına gelen sitenin bahçıvanı Ali Osman Kayan'ı da darbedip öldürdüğü iddia edilen Özgür Ş.'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Kemer'deki okulda özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen Özgür Ş., jandarma eşliğinde Kemer Adliyesi'ne getirildi. Özgür Ş. adliyeye sevk edildiği sırada yakınları da adliye önünde bekledi.

Son Güncelleme: 27.06.2019 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.