Kamyon lastiği faciası!

Antalya’da kamyondan fırlayan lastik kaplamasına çarpan otomobil, önce çelik bariyerlere çarptı, ardından da portakal bahçesine uçtu. Kazada 3 kişi yaralanırken, otomobilde sıkışan kadın yolcu, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile kurtarıldı.

31 Ağustos 2021 Salı 15:22
Kamyon lastiği faciası!

ANTALYA (İHA) -
Kaza, Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Emrullah Günay’ın kullandığı 26 EY 495 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, Doğançam Mahallesi sınırlarında bulunan yaya üstgeçidi altında bir anda önüne çıkan kaplama lastiğe çarptıktan sonra yolun solundaki çelik bariyerlere çarptı. Ardından da yolun sağ tarafında bulunan portakal bahçesine uçtu.
Kazada, otomobil sürücüsü Emrullah Günay elinden ve kulağından hafif yaralanırken, otomobilden fırlayan yolculardan Talha Özbay’a ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Talha Özbay, 112 sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kadın yolcu otomobilde sıkıştı
Otomobilde yolcu olarak bulunan ve ön sağ koltukta oturan Ayşe Günay otomobil içerisinde sıkıştı. 112 görevlileri ve vatandaşların kapıyı açma çabaları sonuçsuz kaldı. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekibi otomobilin kapısını keserek Ayşe Günay’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Günay, sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“Lastik patladı yola fırladı”
Kazaya şahit olan bir vatandaş, kaza öncesi bir patlama duyduğunu, damperli bir kamyonun lastiğinin kaplamasının yola fırladığını ve kazanın bundan dolayı yaşandığını söyledi.
Hafif yaralanan araç sürüsü Emrullah Günay, Alanya’da tatil yaptıktan sonra evlerine dönmek üzere yola çıktıklarını belirterek, “Manavgat’a yaklaştığımız sırada üst geçidin altında önümdeki araç yola fırlayan lastik parçasını kurtardı ama ben kurtaramadım ve üzerinden geçtim. Bariyere çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybettim ve buraya uçtuk” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.