Jandarma'dan uyuşturucu tarlasına operasyon

Antalya'da zeytin bahçesi ve mısır tarlasına jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 9 bin 623 kök hint keneviri ele geçirildi. Jandarmanın havadan drone ile tespit ettiği uyuşuşturucular tek tek sökülürken olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

26 Haziran 2021 Cumartesi 11:02
Jandarma'dan uyuşturucu tarlasına operasyon

JMehmet Demirci
ANTALYA (İHA) 
Serik ilçesi Akçapınar Mahallesindeki Zeytin Bahçesi ve Aşağıçatma mahallesinde bulunan mısır tarlasında F.A., M.A., A.Y., T.T.K isimli şahısların kenevir bitkisi yetişdirdiklerinin tespit edilmesi üzerine jandarma harekete geçti. Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Serik ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ile Gebiz Jandarma Karakol Komutanlığı, JASAT ve OYİT ekipleri tarafından havadan drone ile tespit edilen uyuşturucu tarlasına yapılan baskında 9 bin 623 kök hint keneviri, 3 kilogram kubar esrar ve bir adet 9 mm ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucular ve silaha el konulurken gözaltına alınan 4 şüpheliden F.A. ve A.Y. tutuklandı. M.A. isimli şahısın şizofren hastası olması sebebiyle hakkında zorunlu tedavi kararı verildi, T.T.K. ise serbest bırakıldı.


Son Güncelleme: 26.06.2021 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.