Hırsızlık şüphelilerine operasyon

ANTALYA'da sabaha karşı girdikleri iş yerinden 50 bin lira değerinde sigara, 1500 lira ve işyerine ait güvenlik kamerası sistemi ile güç kaynağını çalıp kaçan 2 şüpheli, yakalandı.

01 Ocak 2020 Çarşamba 13:56
Hırsızlık şüphelilerine operasyon

Polisi alarma geçiren hırsızlık olayı, 30 Aralık günü sabaha karşı Aksu ilçesi Çamköy Mahallesi'nde Y.T.'ye ait markette meydana geldi. Markete giren 2 şüpheli, 50 bin lira değerinde sigara, 1500 lira ve işyerine ait güvenlik kamerası sistemi ile güç kaynağını çalıp kaçtı. Hırsızlık olayının ardından harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler, kısa süre sonra hırsızlık şüphelilerin O.E. ve M.Ç. olduğunu belirleyip, kaldıkları eve operasyon yaptı. O.E. ve M.Ç. gözaltına alınırken, evde yapılan aramada çaldıkları 5 bin 357 paket çeşitli markalarda sigara, güvenlik kamerası ve güç kaynağı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi. Ayrıca olay sırasında kullanıldığı tespit edilen kar maskesi ve eldivene el konuldu. Polisteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.