Hırsızlık öncesi keşif yaptı!

ANTALYA'da girdiği 3 ayrı adresten klima boruları, elektrikli bisiklet ve demir parçaları çalan M.E.A (23), polisin sıkı takibiyle yakalandı. Güvenlik kamerası ile görüntülenen şüphelinin rahat ve soğukkanlı tavırları dikkat çekti.

13 Ocak 2022 Perşembe 14:08
Hırsızlık öncesi keşif yaptı!

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) -

Muratpaşa ilçesi, Mehmetçik Mahallesi'nde farklı tarihlerde çeşitli hırsızlık olayları meydana geldi. 3 ayrı adresten klima boruları, elektrikli bisiklet ve demir parçaları çalan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için ekipler, çalışma başlattı. Yağmura rağmen hırsızlık öncesi keşif yaptığı belirlenen şüphelinin görüntüleri, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Antalya Emniyeti Muratpaşa İlçe Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, rahat tavırları ile dikkati çeken şüphelinin Suriye vatandaşı M.E.A. olduğunu tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, M.E.A'yı gözaltına aldı. Sağlık kontrolü sonrasında ifadesi alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.