Hava destekli uyuşturucu baskını

ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yeşildere Mahallesi'nde helikopter destekli uyuşturucu operasyonu yapıldı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 16:26
Hava destekli uyuşturucu baskını

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında Yeşildere ve Gebizli mahallelerinde operasyon yapıldı. Özel Harekat, Terörle Mücadele, Trafik, Çocuk Şube, Güvenlik Şube, Havacılık, KOM, Çevik Kuvvet, Asayiş, Konyaaltı-Kepez-Muratpaşa-Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan toplam 255 polisin görev aldığı operasyona, helikopterle de destek verildi.

Operasyonda 682 şüphelinin GBT sorgusu yapılırken, 241 araçta arama yapıldı. 35 araç sürücüsüne eksiklerinden dolayı 19 bin 414 TL ceza kesildi, 7 araç trafikten men edildi. Operasyonda çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 4 kişi ise yakalandı. 23 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan, 6 kişi hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bir kişiye de 6136 sayılı ruhsatsız silah bulundurmak işlem yapıldı.

Baskında, 100 paket halinde 99,9 gram eroin, 22 paket halinde 10,5 gram kokain, 245 gram esrar, hassas terazi, 3 adet av tüfeği ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 865 TL ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.