Gerçek zannettiler 60 imitasyon bilezik çaldılar

Antalya'da bir kuyumcu dükkanına giren yüzleri kapüşonlu 2 kişi, işyeri sahibini pompalı tüfekle tehdit edip, tezgahtaki 60 kadar bileziği çaldı. Bileziklerin imitasyon olduğu ileri sürüldü.

06 Ağustos 2021 Cuma 19:47
Gerçek zannettiler 60 imitasyon bilezik çaldılar

Olay saat 17.30 sıralarında, Kepez ilçesi Barış Manço Bulvarı'ndaki Enes Kuyumculuk'ta meydana geldi. Motosikletle gelen yüzlerinde kapüşon bulunan 2 kişi kuyumcu dükkanına girerek, pompalı tüfekle işyeri sahibi Sadık Ekin'i tehdit edip, tezgah üzerinde bulunan ve imitasyon olduğu iddia edilen 60 kadar bileziği gasbetti. Ardından 2 soyguncu, motosiklete binerek Masadağı yönüne doğru kaçtı.

Durumun bildilmesi üzerine harekete geçen emniyet mensupları, soygunun gerçekleştiği kuyumcuda inceleme yaptı. Ekipler, ardından gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kuyumcuya komşu esnaf Orhan Kaya, "Kafalarında kapüşonla geldiler. İçerde durmaları 1 dakikayı bulmadı. Duyduğuma göre çalınan bilezikler imitasyonmuş" dedi.

Son Güncelleme: 06.08.2021 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.