Gazipaşa'da silahlı kavga!

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada bir kişi omzundan vurularak yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı. Kavga sonrası yaşanan arbede ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

03 Kasım 2020 Salı 14:35
Gazipaşa'da silahlı kavga!

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)-
Olay, Selinus sahilinde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre söz konusu eğlence mekanına giden R.G. ile A.M., Y.M. ve Z.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine yaşanan arbede esnasında R.G., Y.M.'yi omzundan tabanca ile vurarak yaraladı. R.G.'nin elindeki tabancayı alan diğer şahıslar, R.G.'yi darbetti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Omzundan yaralan Y.M., sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan R.G. ise adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, çıkan arbede güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.