Dolandırıcılık şüphelisi kayınpeder ve damat yakalandı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde kendilerini iş insanı olarak tanıtıp senet karşılığı aldıkları araçları satan ve senetleri ödemeyerek dolandırıcılık yapmakla suçlanan E.Y. (67) ve damadı F.K. (34) polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden E.Y. tutuklanırken, F.K. adli kontrolle bırakıldı.

03 Eylül 2019 Salı 17:50
Dolandırıcılık şüphelisi kayınpeder ve damat yakalandı

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iki kişinin senet karşılığı araç satın alarak dolandırıcılık yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. E.Y. ve damadı F.K. olduğu tespit edilen şüphelilerin internet üzerinden araçlarını satanlara ulaştıkları, kendilerini zengin iş insanları olarak tanıtıp, senet karşılığı araçları alıp, başkalarına sattığı ve senetleri ödemediği belirlendi.

Alınan bilgiler doğrultusunda şüphelilerin Okurcalar Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenleyene polis, E.Y. ve F.K.'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinden sahte kimlik çıkarken, her ikisinin 7 farklı dosyadan aranması olduğu, E.Y.'nin 'dolandırıcılık' suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası olduğu belirlendi. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülen şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.Y. tutuklanırken, damadı F.K. ise adli kontrolle bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.