‘Çocukları Fuhuşa Teşvik’ suçtan aranan şahıs yakalandı

Antalya’da suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukları fuhuşa teşvik ve aracılık yapma, çocukların cinsel istismarı, cebir ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından aranan ve uzun süredir firari olan hakkında kesinleşmiş 14 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalandı.

17 Eylül 2021 Cuma 16:31
‘Çocukları Fuhuşa Teşvik’ suçtan aranan şahıs yakalandı

ANTALYA (İHA) -
Antalya’nın Kepez ilçesi Duacı Mahallesi'nde Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT timleri ve Kepez Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş timlerince suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukları fuhuşa teşvik ve aracılık yapma, çocukların cinsel istismarı, cebir ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından aranan ve uzun süredir firari olan hakkında kesinleşmiş 14 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M. K isimli şahıs düzenlenen operasyon ile yakalandı. Olayla ilgili adli işlemler başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.