Cezaevi firarileri yakalandı

MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 2 kişi tutuklandı.

26 Nisan 2019 Cuma 12:12
Cezaevi firarileri yakalandı

Kumköy Sahil Yolu'nda devriye görevi yapan sırasında şüphe üzerine durdurdukları Fırat Elçi'nin kimliğini kontrol etmek istedi. Şüpheli, üzerinde kimliğinin olmadığını, cep telefonunda görüntüsünün olduğunu söyledi. Cep telefonunda gösterdiği kimlikteki fotoğrafı inceleyen jandarma ekipleri, tutarsız davranışları nedeniyle şüpheliyi gözaltına almak istedi. Kaçmaya çalışan şüpheli, kısa sürede yakalandı. 2 yıl önce Denizli Cezaevi'nden firar ettiği belirlenen şüphelinin, 'hırsızlık' ve 'hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından arandığı belirlendi.

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Jandarma ekipleri Konya Seydişehir Ceza İnfaz Kurumu'ndan 3 yıl önce firar eden Emrah Çığır'ın da Side Turizm Merkezi'nde olduğu bilgisi üzerine operasyon yaptı. Ekipler, Emrah Çığır'ın kaldığı adresi belirleyerek baskın yaptı. Hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan şüpheli gözaltına alındı. Fırat Elçi ve Emrah Çığır, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.