Ceviz bahçesinde 4 köpek ölüsü bulundu

​​​​​​​ANTALYA'nın Kemer ilçesindeki ceviz bahçesinde, 4 köpek ölüsü bulundu. Köpek sahipleri, yaban domuzları için çevreye zehirli tavuk eti bırakıldığını, bunları yiyen hayvanların da telef olduğunu iddia etti.

13 Haziran 2019 Perşembe 12:43
Ceviz bahçesinde 4 köpek ölüsü bulundu

Kemer'e bağlı Ovacık Mahallesi'nde oturan Özkan Kıvrak'ın 4 yıl önce sahiplendiği köpeği kayboldu. Köpeğini 2 gün boyunca arayan Kıvrak, bulamadı. Kırsal mahalledeki çobanın köpeğinin zehirlendiğini öğrenen Kıvrak, aynı bölgede arama yaptı. Kıvrak, bu bölgede kendi köpeğiyle beraber 2 köpeğin daha ölüsünü buldu. Kıvrak'ın haber vermesiyle gelen jandarma ekipleri, çevrede çok sayıda tavuk eti parçası buldu. Jandarma, inceleme başlatırken, Kemer Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri de köpekler ile etlerden numune aldı.


Etlerin zehirli olduğunu düşündüğünü belirten Özkan Kıvrak, "Köpeklerin bulunduğu tarlada ceviz ağaçları var. Tarla sahipleri, yaban domuzlarının ceviz ağaçlarına zarar vermesini önlemek için çevreye tarım ilacı konulmuş et bırakmış olabilir. Köpekler dışında başka canlılar da bu etleri yemiş ve telef olmuş. Evcil hayvanların yanı sıra yabani hayvanlar da katledilmiş. 2 gündür kendime gelemiyorum. Ben böyle bir acı görmedim. Evladım ölmüş gibi hissediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2019 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.