Çaldıkları motosikletleri almaya gelince yakalandılar

Antalya'nın Alanya ilçesinde çaldıkları motosikletleri bıraktıkları yerden almaya gelen hırsızlık şüphelileri polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

18 Şubat 2021 Perşembe 15:40
Çaldıkları motosikletleri almaya gelince yakalandılar

Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA)
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede farklı zamanlarda 4 ayrı motosikletin çalındığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, yaptıkları çalışmayla hırsızlık şüphelilerinin M.A. (21), Ş.G. (18) ve S.T. (16) olduğunu belirledi. Çalıntı motosikletler Fığla Mahallesi'nde terk edilmiş halde buldu. Ekipler, şüphelilerden M.A. ve Ş.G.'yi motosikletleri almaya gelince, yakalayarak gözaltına aldı. Diğer şüpheli S.T. ise Manavgat ilçesindeki ikametinde yakalandı. 3 hırsızlık şüphelisi emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu arada, şüphelilerin motosikletlerden birini çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin başka bir motosikletle gelerek bir apartmanın otoparkında duran motosikleti çalarak gittikleri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.