Balkondan düşen kadın yaralandı; ikizlerini evden itfaiye çıkardı

ANTALYA'da 3'üncü kattaki evinin balkonundan düşen Nurcan Y. (52), yaralandı. Nurcan Y. hastanede tedaviye alınırken, kilitli dairede mahsur kalan 4 yaşındaki ikizleri Lina ve Talya, merdivenle pencereden giren itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

22 Haziran 2021 Salı 16:17
Balkondan düşen kadın yaralandı; ikizlerini evden itfaiye çıkardı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-
Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi 2014 Sokak'taki 5 katlı apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Eşi turda olan Nurcan Y., bir anlık dikkatsizlik sonucu balkondan düştü. Gürültüyü duyup gelen komşuların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Nurcan Y., ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kapının kapalı olması nedeniyle dairede kilitli kalan Nurcan Y.’nin ikizleri Lina ve Talya için itfaiye çağrıldı. Merdivenle evin balkonundan eve giren ekipler, kapıyı açarak ikizleri çıkarttı. Lina ve Talya dayılarına teslim edildi.

Tedavisi süren Nurcan Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.