Antalya'da vurdu, Batman'da yakalandı

ANTALYA'da bir eğlence merkezi önünde M.U.'yu tabancayla yaralayan Z.C., Batman'da yakalandı. İfadesinin andından adliyeye sevk edilen Z.C., tutuklandı.

24 Kasım 2018 Cumartesi 12:02
Antalya'da vurdu, Batman'da yakalandı

Olay, 27 Ağustos gecesi, Muratpaşa ilçesi eski Lara yolu üzerindeki eğlence merkezi önünde meydana geldi. Aynı eğlence merkezinde eğlenen M.U. ile Z.C. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrası Z.C., tabancayla M.U'yu sol bel kısmından ve ayağından vurdu. Kan içinde kalan M.U. özel bir hastanede tedaviye alındı. Olay sırasında müşterilerin ve Z.C.'nin kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Z.C.'yi önceki gün Batman'da yakaladı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Z.C., tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.