Antalya'da 'Huzur' uygulaması

ANTALYA'da, hava destekli yapılan 'huzur' uygulamasında, hakkında arama kararı olan 22 kişinin de bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

12 Kasım 2018 Pazartesi 15:16
Antalya'da 'Huzur' uygulaması

Antalya'da, 'Türkiye Güzen Huzur Uygulaması' kapsamında huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şüphelilerin yakalanması için Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde uygulama yapıldı. Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Havacılık Şube Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği uygulamada 1468 polis görev aldı.

Helikopterin yanı sıra dedektör polis köpeğinin de kullanıldığı uygulamada, önceden tespit edilen 35 hassas noktada ve halka açık 206 işyerinde şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldı. Uygulama sonunda 4 bin 665 kişi sorgulanırken, arandığı tespit edilen 27 kişinin de aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı, 6 kişi hakkında da adli ve idari işlem yapıldı. 247 aracın kontrol edildiği uygulamada, 22 araca eksiklerinden dolayı 10 bin 479 TL cezai işlem uygulandı, 2 araç trafikten men edildi. 160 işyerinin kontrol edildiği uygulamada, 10 işyerine cezai işlem uygulandı.

Uygulama esnasında, 60 gram eroin, 17 adet sahte belge ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.