Antalya'da dolandırıcılık operasyonu

Antalya'nın Alanya ve Manavgat ilçelerinde, başkalarına ait kredi kartı bilgileriyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

19 Eylül 2019 Perşembe 15:43
Antalya'da dolandırıcılık operasyonu

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, banka ve kredi kartlarıyla dolandırıcılık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Jandarma ekiplerinin takibi ve teknik araştırmalarında kimlik bilgilerine ulaşılan şüphelilerden H.Ü. ve İ.K. Alanya'da, Ö.D. ile M.S. ise Manavgat'ta yakalandı.

Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında, çeşitli bankalara ait kredi kartları, kredi kartı slipleri, cep telefonları, 6 sim kart, 22 kredi kartı pos cihazı, 2 hesap kartı, 4 tabanca mermisi ile 72 bin 720 lira ve bin 200 dolar ele geçirildi. Ayrıca, 100 litre sahte alkollü içki, tarihi eser niteliğinde 51 sikke ve bir miktar uyuşturucu da bulundu. 

Gözaltına alınan 4 zanlı, İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

AA-  Mustafa Kurt

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.