ALANYA VE GÜNDOĞMUŞ'TA YANGIN

29 Temmuz 2021 Perşembe 16:26
ALANYA VE GÜNDOĞMUŞ'TA YANGIN

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün çıkan ve halen devam eden yangının boyutu çevre ilçelerden de görüldü. Manavgat'taki yangın sonrası ortaya çıkan yoğun duman Alanya ilçesi İncekum Mahallesi sahilinden görüldü. Bölgeye yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki İncekum bölgesinden yükselen dumanların boyutu, yangının büyüklüğünü de ortaya koydu.

ALANYA VE GÜNDOĞMUŞ'TA YANGIN

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı bölgesi Yeniköy Mahallesi'nde de ormanlık alanda yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Yerleşim yerlerine yakın noktada olan yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Alanya ve Manavgat'ın kuzey komşusu olan Gündoğmuş ilçesinde de orman yangını başladı. Ortakonuş Mahallesi'nde başlayan orman yangınına orman ve itfaiye ekipleri müdahale için yönlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.