Alanya'da avokado hırsızlığına 3 gözaltı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir bahçeden piyasa değeri 7 bin TL olan 1000 adet avokado çalan 4 şüpheliden 3'ü jandarmanın sıkı takibiyle yakalandı. Firari şüpheli aranıyor.

15 Kasım 2020 Pazar 15:04
Alanya'da avokado hırsızlığına 3 gözaltı

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- 

Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde Mustafa Boz'a ait bahçeden avokado çalındığı ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri, çalışma başlattı. Bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından bahçeden 1000 adet avokadoyu çalan hırsızlık şüphelilerinin Musa K., Ahmet B., İbrahim H.Ö. ve A.A. olduğunu tespit etti. Kimlikleri tespit edilen hırsızlık şüphelilerinden Musa K., Ahmet B. ve A.A. kaldıkları adrese yapılan baskınla yakalanarak gözaltına alındı. Karakoldaki ifadeleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A. savcılık tarafından serbest bırakılırken, Musa K. ve Ahmet B. sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Öte yandan hırsızlık şüphelisi olduğu tespit edilen ve firar olan İbrahim H.Ö.'nün yakalama çalışmalarına devam edildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.