Alanya'da 16 şişe kaçak içki ele geçirildi

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin bir restorana düzenlediği operasyonda, 16 şişe kaçak içki ele geçirilirken, konuyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

16 Ekim 2020 Cuma 10:42
Alanya'da 16 şişe kaçak içki ele geçirildi

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, kaçak ve sahte alkollü içki satışının ve imalatının engellenmesine yönelik ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Alanya'nın Damlataş Mahallesi'nde bir restoranda kaçak içki olduğu bilgisini alan ekipler harekete geçti. Belirlenen adrese baskın düzenleyen ekipler, restoranda yaptıkları aramada çeşitli markalarda 16 şişe kaçak içki ele geçirdi. Konuyla ilgili gözaltına alınan F.F., emniyete götürüldü. F.F., 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet etmek suçu kapsamında hakkında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.