Aksu’da çekirge üretim merkezindeki yangın korkuttu!

Antalya'nın Aksu ilçesinde çekirge üretim merkezinde yangın çıktı. Kurt ve hamam böceklerinin olduğu bölümde çıktığı belirtilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

25 Nisan 2021 Pazar 23:12
Aksu’da çekirge üretim merkezindeki yangın korkuttu!

Hilal Kara  
ANTALYA (İHA) -
Aksu ilçesi Fettahlı Mahallesi’ndeki Selami Gökgöl’e ait çekirge üretim merkezinde yangın çıktı. Kurt ve hamam böceklerinin olduğu kısımda çıkan yangın çevredekileri korkuturken, ihbarla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürülen yangın sonrası işletmede maddi hasar oluştu. 
Yangının fanlardan birinde çıktığı düşünülürken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı. 
İşletme sahibi Selami Gökgöl, yangının çekirge üretim yerinde çıkmadığını, kurtların ve hamam böceklerinin olduğu bölümde sürekli çalışan fanlardan birinde çıktığını söyledi. Gökgöl, 500 bin liralık maddi zararının olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 25.04.2021 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.