5'inci kattan atlayan genç kız hayatını kaybetti

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde, üniversite sınavının ardından bunalıma girdiği öne sürülen M.C. (18), oturduğu apartmanın 5'inci katındaki dairenin balkonundan atladı. Ağır yaralanan M.C., hastanede tedaviye alındı. 

17 Temmuz 2019 Çarşamba 12:00
5'inci kattan atlayan genç kız hayatını kaybetti

Olay, saat 05.30 sıralarında, İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İş insanı S.C.'nin kızı M.C. bu sene üniversite sınavına girdi. İddiaya göre bir süredir bunalımda olan M.C., oturduğu apartmanın 5'inci katındaki dairenin balkonundan atladı. Bir süre sonra işe gitmek için apartmandan çıkan kişiler, M.C.'yi kanlar içinde buldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. M.C. daha sonra Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan M.C.'nin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. 

HASTANEDE ÖLDÜ

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, oturduğu apartmanın 5'inci katındaki dairenin balkonundan atlayan Melis C., tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirdi. Melis C.'nin cenazesi, işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

Son Güncelleme: 17.07.2019 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.