35 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde çeşitli suçlardan 35 yıl 2 ay cezası olan şahıs, polis ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

27 Ocak 2022 Perşembe 16:43
35 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı

ANTALYA (İHA) -
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aranan H.K'nın yapılan araştırmalarda gidebileceği adresler tespit edildi. Düzenlenen operasyonla H.K gözaltına alındı. H.K'nın “resmi belgede sahtecilik, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, vergi usul kanununa muhalefet kamu kurum ve kuruluşları, gibi tüzel kişilikleri ile bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan 35 yıl 2 ay cezası olduğu tespit edildi. Şahıs, işlemlerinin ardından ceza evine gönderildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.