100 polisle uyuşturucu operasyonu!

ANTALYA'da 100 polisin katılımıyla 3 mahallede uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 128,5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Evlerde yapılan aramalarda, tuvalet sifonuna saklanmış iki hassas terazi bulundu.

23 Ekim 2020 Cuma 17:01
100 polisle uyuşturucu operasyonu!

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-

Antalya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere, Gebizli ve Doğuyaka mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekât ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı 100 polis ve birçok narkotik köpeğinin katıldığı operasyonda, evlerde arama yapıldı.

TUVALETTE HASSAS TERAZİ

Polis bazı evlere girmek için koçbaşıyla kapıları kırdı. Evlerde yapılan aramalarda, tuvalet sifonuna saklanmış iki hassas terazi ile 128.5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Ayrıca Covid-19 kapsamında 37 kişiye sosyal mesafeye uymamak ve maske takmamak suçlarından Hıfzıssıhha Kanunu'na göre 3 bin 186 TL cezai işlem yapıldı.

Polis, bölgede 24 saat aralıksız alan denetimini sürdürüyor.

POLİS DRONU, BALKONDAN ATILAN POŞETİ GÖRÜNTÜLEDİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 3 mahalleye düzenlediği uyuşturucu baskınında, dron da kullanıldı. Doğuyaka Mahallesi'nde bir siteye polis baskın yaparken, koşuşturmaca ve baskını fark eden bir kişi, ekipler eve girmeden siyah bir poşeti balkondan attı. Balkondan atılan poşeti gören timler, hem uyuşturucu ele geçirdi hem de o daireye baskın düzenledi. Yanında çocuk bulunan kadının poşeti balkondan atma anı dron tarafından anbean görüntülendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.