10 dakikada 3 milyon TL zarar!

ANTALYA'da turistlere yönelik deri çanta ve kemer satışı yapılan iş yerinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında, iş yeri kül olurken, yaklaşık 3 milyon TL zarar meydana geldi.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 13:32
10 dakikada 3 milyon TL zarar!

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-

Aksu ilçesi Kundu Turizm Bölgesi'nde İsmail Tunç'a ait deri çanta ve kemer gibi ürünlerin satıldığı iş yerinde saat 10.30 sıralarında yangın çıktı. Alev ve dumanı gören çevredekiler, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbarın ardında adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde çalışma başlatırken, vatandaşlar iş yerinde zarar görmeyen koltuk ve ürünleri kurtarmak için çaba sarf etti. Yangın, yaklaşık 45 dakikalık çalışma sonucu kontrol altına alınırken, çevrede bulunan iş yerleri de zarar gördü.

İş yeri sahibi İsmail Tunç, yangın nedeniyle dükkanının kullanılamaz hale geldiğini ve 3 milyon TL'lik zarar oluştuğunu belirterek, "Evde kahvaltı yapıyordum. İş yerimin yandığı haberini alınca hemen koşup geldim. Ne varsa yanmış. Yapacak bir şeyim yok. Tahmini zararım en az 3 milyon TL. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Son Güncelleme: 05.08.2020 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.