Birbiri ardına yaptığı atılımlar ve hayata geçirdiği projelerle üreticinin en büyük dostu haline gelen Antbirlik, katıldığı tarım fuarlarının en çok ilgi gösterilen markasına dönüştü.

Antalya pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK), Burdur’da düzenlenen “Teke Yöresi 2. Tarım ve Hayvancılık Yem Fuarı”na katıldı. Fuar boyunca, hem tarım firmalarına hem de üreticilere kapsamlı bir tanıtım gerçekleştiren Antbirlik’in standı ilgi odağına dönüştü.

Antbirlik Genel Müdürü Hasan Erdoğan, “Ziyaretçi yoğunluğunun yaşandığı fuardaki standımıza olan ilgi bizleri memnun etti. Küspemiz fuarın gözdesi oldu. Yoğun bir tempoda konuklarını ağırlayan personelimize, gösterdikleri ilgi ve yakınlık dolayısıyla çok teşekkür ederim” dedi. Antbirlik’in son dönemde adından çok söz ettiren meşhur küspesinin fuarda en çok rağbet gören ürünler arasında yer aldığını kaydeden Genel Müdür Hasan Erdoğan, şöyle devam etti: “Birliğimiz önemli projeleri hayata geçirerek, 2016 yılına büyüme stratejisi ile girdi. Bu çabamız doğrultusunda attığımız her adımın olumlu geri dönüşleri olması, oldukça sevindiricidir. Pamuk çekirdeğinden yapılan hayvansal yem üretiminde, ‘Antbirlik Küspesi’ logosuyla çuvallama sistemine geçiş yaptık, bunda da oldukça başarılı olduk. Üreticilerimizle birebir yaptığımız görüşmelerin yanı sıra, bu tür fuarlardan elde ettiğimiz izlenimler de, projelerimizin tarım sektöründe benimsendiğini gösteriyor. Birlik olarak, projelerimizi önümüzdeki süreçte de planlı bir şekilde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Türk tarım tarihinde Antbirlik her zaman büyük ve saygın bir marka olmuştur. Önümüzdeki dönemde de bunu sürdürmeye, başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımaya kararlıyız.”
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.