Antalya geçtiğimiz hafta büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Antalya Uluslararası havalimanı terminalinde gerçekleştirilen Eurasia Airshow 2018 organizasyonu çok ses getirdi.

 25 Nisan’da kapılarını açan fuarın katılımcıları da çok geniş bir yelpazeye sahipti. Yurt dışından gelen havayolu şirketleri, yurt içinden katılan hava yolu şirketleri, teknik şirketler, her yerde her zaman göremeyeceğimiz büyüklükte yabancı ülkelerden gelen askeri uçaklar, kargo uçakları, savaş uçakları, ülkemize ait özel harekât teşkilatının, jandarmanın, sahil güvenliğin helikopterleri kısaca havacılık sektörünü ilgilendiren her kurum ve herkes bu fuarda yerini aldı.

28-29 Nisan tarihlerinde halka açılan ve birçok nefes kesen gösterilerin sergilendiği fuar ziyaretçilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Ailece ziyaret edilen fuara en çokta gençler rağbet gösterdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir” sözünün vücut bulmuş hali bu fuara adım atan herkesin ayağını yerden kesti.

Fuarın genel koordinatörü baş mimarı Medya City firmasının CEO’su Hakan Kurt bir ilki başarmanın mütevazı gururunu ziyaretçiler arasında sessiz sedasız takip ederek yaşadı.

Havacılıkta Aksu’nun yüz akı Aksu Uçak Bakım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu fuarda en başından son ana kadar açmış olduğu tanıtım standı ile yerini aldı. Başta okul Müdürü Haldun Çevik, öğretmenler ve öğrenciler okullarını ilgi duyan bilgi almak isteyen ziyaretçilere tek tek tanıttılar ve anlattılar. Bu fuara katılarak ayrıca uçak teknik firmalarına okullarının varlığından haberdar etmeyi de başarmış oldular.

Havacılık sektörü Antalya’ya ve gençlerin gönlüne damgasını vurdu. Eminim gençler günümüzün ve geleceğin en havalı ve kazandıran bu mesleğine ilgi gösterecek ve bu yolda mücadele edeceklerdir. Bir sonraki sene daha çok ses getirerek devam edeceğini düşündüğümüz bu organizasyonu gerçekleştirenleri yürekten kutluyoruz.  

Gazete ekibi olarak gittik gezdik ve objektifimize takılanları sizler için paylaştık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.