Aksu’da, Aksuyu yaşayanların dergisi Markaksu 3. Sayısıyla okurlarıyla buluştu.
Gelişen, büyüyen ve değişen Aksu’nun sesi olmak için yola çıkan Markaksu dergimiz 3. Sayısıyla sizlerle buluştu. İlçe ekonomisinin kurmayları başta olmak üzere, siyasi partilerden, sivil toplum kuruluşlarına kadar geniş bir yelpazede kabul gördü ve benimsendi. Öncelikle Aksu halkına ilk teşekkürümüzü sunuyorum.
Dünyanın cennet köşesi Aksu, her geçen gün kabuk kırarak yeni güzelliklerini sergiliyor. 5 yıl önce ilçeye gazete ofisi kurmak için geldiğimizde ofis yeri bulmakta zorlanırken, şimdi; yeni yapılar, yeni ofisler, yeni yatırımcılarını bekliyor. Hızla ve düzenli bir şekilde gelişen inşaat sektörü, kendini her geçen gün yenileyen ve çeşitlendiren tarım sektörü, dış dünyaya açılan ekonomi sektörü ve varlığını daha da güçlendiren turizm sektörü ile Aksu sesini herkese ve her kesime duyurmakta.
Aksu’da toplumun her kesiminin hem ilçenin ilk gazetesi GüneyhaberciAksu gazetesine, hem de yine ilçenin ilk ekonomi dergisi Markaksu’ya sahip çıktıklarını görmek, bizleri gururlandırmaktadır. Dergimizi takdim ettiğimiz her kişiden ve her kurumdan olumlu izlenimler almakta onur verici diyebilirim. Bu demek oluyor ki daha çok çalışıp, Aksuya başka yenilikler sunmaya çalışacağız.
Şunu söylemeliyim ki şimdiden kolları sıvadık ve dördüncü sayı için startımızı verdik. Aksu’da markayım ve marka olmaya devam edeceğim diyen her firma 4. sayıda yerini alacak. 3. Sayımızda Antalya firmalarına da yer vererek Antalya –Aksu köprüsünü canlı tutmaya çalıştık. Yine yakın bir zamanda elinize ulaşacak Markaksu sayısında birlikte olmayı temenni ediyoruz.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.