Sizler için gazetemizde Ekonomi eki oluşturduk “Aksu’nun Markaları” ilk sayımızı çıkardık ve sizlerin beğenisine sunduk. Umarım beğenilmiştir ve başarılı bir çalışma olabilmiştir.

Aksu ekonomisine ve yaşam şekline yön veren Aksu’nun iş adamları, ileri gelenleri, belediye başkanları bu ekte yer alacak ve sizlerde bu markaları yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.

Aksu’da bir taşın yerini değiştiren, Aksu’da istihdam sağlayan, Aksu’ya yenilikler ve farklı yaşam şekilleri sunan “Aksu’nun Markaları” her ay elinizde olacak ve dahası bir yıl boyunca bu sayfada yerini alan markalar, yılın sonunda bir kitap haline getirilecek ve kitaplığınızdaki yerini alacak.

                                               ***

Siyaset insanı yarı mutlu

Daha yolun başında hükmen mağlup olanları gördükçe, içten içe üzülüyorum. Evet, doğru duydunuz, bütün partiler için aynı şeyi söylesem haksızlık etmiş olmam sanırım. Suratlar asılmış, bir “el aman” lar ki anlatamam. Ne olacak bu insanların hali bilemedim.

Büyük bir çelişki var bu işte, siyasete girmek için can atanlar, çıkamaz hale gelmiş gibiler. Mutlu başlayıp, yorgun bitiriyorlar günü. Siyaset insanı yarı mutlu yâda tam mutsuz.

Olayı çok fazla vahim hale getirdiğimin farkındayım ama öyle.

 Bu işin keyfini sadece ve sadece hanımlar çıkarıyor. Partilerin kadın çalışma grupları hem mutlular, hem de yılların siyasilerine taş çıkaracak kadar başarılılar. “Yuvayı dişi kuş yapar” misali aktif siyasette de çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Eee nede olsa kadın her şekilde mutlu olmasını biliyor!

                                               ***

Günün sözü

Bir bahçeye giremezsen, durup seyran eyleme.

Bir gönül yapamazsan, yıkıp viran eyleme.
                                                               Yunus emre

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.