Aksu’nun asık yüzü seçimlerden sonra gülmeye başladı. Neden mi? Çünkü meclise bir kadın girdi. Bu Aksu tarihinin belki de yüz akı olabilecek bir süreci demek istiyorum.

Evet, belediye yönetiminde bir hanımefendinin varlığı her şeyin rengini değiştirmiş durumda. Tebrik ediyoruz sizi Gülsevim Bilgiç Yavuz, yolunuz açık olsun, siz karanlık sokak Aksu’nun, Aydınlık yüzü oldunuz bunu bilmenizi isteriz.
Diğer meclis üyelerimiz gücenmesin ama vaziyet ortada.

Kadın meclis üyemiz yanı sıra, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin beyefendinin kıymetli eşleri Ümmü Şahin Hanımı da başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. “Her başarılı erkeğin arkasında, yanında başarılı bir kadın vardır” sözü ne güzel yakışıyor Ümmü Hanım’a. Aile bütünlüğünün göstergesi olsa gerek, birlikte hareket ediyorlar. Seçim zamanı eşini kapı kapı anlatan Ümmü Hanım, şimdide kapı kapı teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor. Mütevazi bir kişiliğe sahip Ümmü Hanım bunu “-ben sadece gönül elçiliği yapıyorum” diyerek özetliyor.

Kadın elinin değdiği her diken gül olur, beyaz olur, can bulur diyorum ve yaklaşmakta olan “Anneler Günü” nü kutluyorum. Anne olabilmeyi hak etmiş tüm annelerimizin günü kutlu olsun efendim.

Saygılarımla,

Hani eski zaman masalları anlatır
Hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan
Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutur dost oluruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız

Ben kararlı uçarken yolumda
Sen çatık kaşlarının altında
Her yeni güne sevgiyle başlarsın
Annem sen benim yanıma kalansın

Annem annem
Sen Üzülme
Sözlerin hep Yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.