Aksu Belediyesi Ak Parti Belediye Meclis üyesi Burhan Çelik yani Aksu’nun Burhan amcasını geçen gün yerinde ziyaret ettik. Samimi insan Burhan Çelik, yine o güler yüzü ve umut dolu bakışlarıyla bizleri karşıladı. Bu çay sohbetinin bütün sıcaklığını sizinle paylaşmak istiyorum.

Yıllar önce memleketlerinden gelmişler ve Pınarlı ilçesini kendilerine yurt edinmişler. O kadar sevmişler ki bu yöreyi ve insanlarını bu yörede toprak almışlar ve tarımda kendilerinin de bir tuzu bulunsun istemişler, çok büyük çaplı olmasa da ticari bir işletmede kurmuşlar.

Mahalle halkı tarafından çok değer verilen ve sevilen bir insan Burhan Çelik.

Aslen Mardinli ama o kendi deyimiyle Hanım Köylü olmayı tercih etmiş. Bunu dile getirirken çok da övünüyor. Eşi Diyarbakırlıymış. İş yerinin adı Dİ-MAR yani Diyarbakır - Mardin kısaltması.
-2001 senesinde buraya yerleştik, AK Parti’nin kuruluşundan beri AK Parti’nin içindeyim. Partiye elimden gelen hizmeti, sadakati hem ülkeme hem de üyesi olduğum partiye göstermeye çalıştım, diyor.
Aksu Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Burhan Çelik, tam 10 tane evlada ve yedi toruna sahip.

-Şimdilik 15 çocuğum var diyor gülerek

- Başka çocuklar mı gelecek diyoruz...

-Hayır, kendi evladım 10 tane ama birde gelinlerim ve damatlarım var onlarda benim evlatlarım, hepsini sayarsam 15 evladım var şimdilik. Diğer çocuklarımın dünya evine girmesiyle birlikte bu sayı artacak diyor.

-Hepimiz Aksu’da yaşıyoruz ve burada hizmetlerimize canla başla devam ediyoruz, bunu bütün duyarlılığımızla da devam ettireceğiz diye sözlerine ekliyor.

Eşini de o kadar çok seviyor ki ondan bahsederken gözlerinin içi gülüyor.

Bizde kendisine mutlu yaşamlar ve çok evlatlar diliyoruz…

********
Yeni Çiğ Köfte Dükkânı
Aksu Pınarlı bölgesine girmişken yeni açılan Antep Çiğ Köfte dükkânından bahsetmeden çıkmayalım istedim.

Evet, Pınarlı bölgesinde bir çiğ köfte dükkânı açıldı. İşletmecisi bir hanım. Sevcan Hanım eşi Ali Beyin yardımı ve desteği ile kurmuş dükkânını.

İçeri girdiğiniz zaman gülen bir yüz ve tertemiz bir ortam karşılıyor sizi. Bir hanımefendinin iş yerine girdiğiniz her yerinden okunuyor.

Hizmeti, kalitesi ve ürünleri güvenilir. Kendileri Altıntaş bölgesinde ikamet ediyorlar.

-Sevcan Hanıma. Neden Altıntaş değil de Pınarlı diye sorduğumuzda?

-Altıntaş mahallesinde bu işi yapan bir esnaf vardı. Ona haksızlık olur düşüncesiyle orada açmak istemedik. Pınarlı bölgesinde olmadığı için buraya açtık diyor.

Bu örnek duyarlılık, sanırım esnaf olabilmenin güzel bir yanı.

Kendilerine bol kazanç ve güzel işler diliyorum.

Yolunuz Pınarlıya düşerse mutlaka tadın isterim…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.