Aksu Başkanını seçti, çekildi köşesine. O harıl harıl seçim çalışmaları nihayet son buldu. Ortalık sakin. Aksu özüne döndü.

Halka, esnafa teşekkür ziyaretleri, mevlit ve yemekler düzenlendi. Buraya kadar her şey güzel, bakalım bundan sonra verilen sözlerin, 41 kere maşallah dedirtecek projelerin kaçı yapılabilecek.

Mülkiyet, tapu, 2b, Macun deresi, hastane, hükümet binası, okullar, spor merkezleri, yollar, kaldırımlar say say bitmez.

Yaklaşan bir Expo 2016 projesi, Türkiye’nin olduğu kadar Aksu’nun da yüz akı olmalı.

Aslında Aksu’yu şu saatten sonra seçim döneminden daha yoğun bir dönem bekliyor. İmar, mülkiyet ve benzeri sorunları çözüldüğü vakit, Aksu şehirleşebilecek. Tabi en büyük temennimiz, aşırı betonlaşmanın ve çarpık yapılaşmanın önüne geçilebilmesi.

Yeni gelen yönetimin bu konuda hassasiyet göstereceğine, Aksu’yu yeni baştan ele alacağına, doğru işler yapacağına inanıyoruz.

Vatandaşa, AK Belediyecilik anlayışını, çalışmasını, hizmetini Aksu’ya getireceğiz sözleri verildi. Meydanlarda verilen sözlerin, koltuklarda devam etmesini temenni ediyoruz.

Artık Büyükşehir Belediyesi ile aynı paralel de çalışılacağına göre, meclis üyelerinin büyük çoğunluğu Ak Partili olduğuna göre ve Aksulu olduğuna göre Aksu’dan başarılı çalışmalar çıkabilmeli.

Yeni bir Aksu ve yeniden Aksu için elele…

Saygılarımla,

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.